Last minute Jamaica

Last minute JamaicaSoms kan het je in één keer overvallen; het gevoel van “ik wil op vakantie!” Het liefst pak je meteen je koffers en gaat op reis. Alleen heb je nog geen vakantie geboekt! Dan wordt het tijd voor een last minute reis en Jamaica is daarvoor de perfecte bestemming!

Last minute Jamaica; een droomvakantie

Boek een last minute Jamaica en ga er even helemaal tussenuit. Jamaica is één van de mooiste eilanden in de Caraïben, een waar pareltje. Het tropische eiland heeft alles wat je je maar kunt wensen; prachtige witte stranden, heerlijke hotels en resorts, een schitterende natuur, volop cultuur en historie en een vriendelijke bevolking.

Jamaica is het land van Bob Marley en staat bekend als eiland van de drie R’en; reggae, rum en relaxen. Overal hangt een relaxed sfeertje en hoor je muziek. De bevolking is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij en altijd in de stemming voor een praatje.

Tijdens je vakantie op Jamaica kun je ervoor kiezen om lekker in en om je hotel te blijven; op het strand te luieren, je laten verwennen en af en toe een duik in het water of een duiktocht om van de adembenemend mooie onderwaterwereld te genieten. Maar daarnaast biedt Jamaica nog veel meer. Je kunt je last minute Jamaica ook gebruiken om van alles over de geschiedenis en cultuur van het eiland te leren. In Kingston bijvoorbeeld, kun je een aantal musea bezoeken, waaronder het Bob Marley museum.

Daarnaast is het mogelijk om aan verschillende excursies mee te doen; van zwemmen met dolfijnen, het beklimmen van een waterval, tot een boottocht door het mangrovegebied om oog in oog te komen te staan met in het wild levende krokodillen.

Jamaica Last minuteDe baaien van Jamaica

Je kunt bij een last minute Jamaica kiezen voor verschillende plaatsen, zoals de prachtige baaien Runaway Bay en Montego Bay. Welke plek je ook kiest, met een last minute Jamaica vier je op en top vakantie!