Hotels Jamaica

Jamaica hotelsZin in een veelzijdige zonvakantie? Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen waar je zo’n diversiteit aantreft als op Jamaica! Een smeltkroes van culturen, een grote variatie aan landschappen, een schitterende natuur met veel verschillende dier-, planten- en vogelsoorten en heel veel mogelijkheden voor activiteiten of excursies. Kortom Jamaica heeft het!

Ook de toeristen die naar Jamaica gaan zijn verschillend; van rasta en reggae fans tot mensen die even helemaal willen genieten en ontspannen in de ambiance van een luxe resort en van natuurliefhebbers die vooral komen om te wandelen, tot actieve watersporters en duikers. Al deze mensen hebben een eigen voorkeur voor het soort accommodatie en daarom vind je op dit fantastische eiland allerlei soorten en maten accommodatie.

Luxe en comfort

Verreweg de meeste toeristen kiezen voor het comfort van een hotel. Het aanbod aan goede hotels in verschillende prijsklassen en resorts op Jamaica is dan ook overweldigend groot; van kleinere hotels tot complete all-in luxe resorts. Als je voorkeur uitgaat naar luxe en comfort, kijk dan eens voor een all-in aanbieding voor een resort. Deze kleine paradijsjes op aarde zijn vaak helemaal niet zoveel duurder dan een gewoon hotel, zeker als je van een all-in aanbieding gebruikt maakt!

Hotels JamaicaBij het zoeken naar een hotel Jamaica is het slim om eerst te bepalen waar op het eiland je het liefst verblijft. Negril is een populaire bestemming en heeft prachtige stranden en resorts, maar is wat minder geschikt als uitvalsbasis voor excursies. Dan zijn Montego Bay en Runaway Bay beter geschikt. Informeer jezelf dus eerst over wat er allemaal te doen is wat een goede locatie is, alvorens een hotel te kiezen. Daarna kun je gaan kijken naar het hotel zelf, de ambiance, service en prijsklasse.
Tips

  • Neem een wereldadapter mee als je naar Jamaica gaat. In sommige hotels zijn 220 volt stopcontacten, maar de meeste plaatsen zijn voorzien van 110 volt/50 ampère-aansluitingen.
  • Koop een telefoonkaart als je wilt telefoneren; het bellen vanuit een telefooncel is veel goedkoper dan vanuit je hotel!